Beröra och beröras är tema i vårens MediYoga på YogaMana

Vårens tema i grundkursen i mediyoga är beröring. Vi fortsätter på  höstens tema som var ”Kärlek och omtanke”. Vi gör lugna yogaövningar, provar olika andningstekniker, vilar och mediterar för att bli mer öppna så att du vågar uttrycka dig med ord och fysisk beröring. Vi testar också olika meditativa tekniker för att frisätta må bra hormonerna i kroppen.

Vi rör inte vid varandra under passen utan det handlar om att låta yogan få dig att öppna upp ditt hjärta.  Att i vardagen våga vara mer av dig själv och på det sättet beröra andra. När du lugnar ditt nervsystem genom yogan så blir du mer genuin, mer äkta och det uppfattar människor i din närhet. Det ger nya men också fördjupade kontakter med andra.

Du kommer att märka att fysisk beröring gör dig och andra i din närhet gott och leder till en ökad närhet med de du vill vara nära.

Sen får du ju allt det andra på köpet med mediyogan: ökad rörlighet, mjukhet, bättre sömn, ett lugnt sinne, hjälp att hantera värk och stress. Du kan göra övningarna både på en yogamatta och en stol – i studion eller online hemma – du väljer det som passar dig. Du får de grundläggande baspassen i mediyoga men också flera nya pass. Du kan köpa hela kursen, köpa klippkort eller bara livestreamkortet för att yoga online, allt efter dina behov.

Varmt välkommen till Stockholms läckraste yogastudio YogaMana på Sibyllegatan 67! Kursen startar onsdag den 8 februari kl 17.30-18.45 och pågår till den 7 juni.

Läs mer om kursen  och boka på:

https://yogamana.se/yoga_meditation/mediyoga-grundkurs/