Yoga vid sorg – ny kurs på YogaMana

Yoga vid sorg

Välkommen till 5 transformerande pass i ”Yoga vid Sorg”. Dessa klasser är för att komma i kontakt med dina innersta känslor, släppa ut, rensa och läka från emotionella upplevelser och sår.

Kanske känner du att du inte lyssnar till dig själv, hur du mår och vad du vill. Kanske har du genomgått någon form av kris nyligen eller för länge sedan. Du sörjer kanske en nära anhörigs död, har separerat från din partner, eller förlorat ett kärt husdjur. Kanske har något annat hänt i ditt liv som du upplevt som omvälvande, stressande, sorgligt eller omtumlande.

”Yoga vid sorg” är speciellt utformade för dina behov men kan hjälpa ALLA som vill fördjupa kontakten med sig själva.

Yogan vi gör består av mediyoga (andning, avslappning, meditation och mjuka rörelser) och har även inslag från så kallad ”sorgeyoga”, som terapeutiskt blivit oerhört populärt i USA för att läka och hela från trauma och sorg.

Yogaövningarna som vi utför i dessa klasser är noga utvalda för att få dig att komma i kontakt med känslor som du kanske trängt undan, släppa på spänningar, smärta och sorg samt öppna upp för ett kärleksfullt förhållningssätt till livet igen

Kursen går under fem söndagar i oktober kl 17.00 – 18.15 på Danderydsgatan 2. Observera att det är ett begränsat antal platser på grund av salens storlek. Kursen går inte online.

Boka här:https://yogamana.se/yoga_meditation/yoga-vid-sorg/