Kärlek och omtanke temat på yogahelgen på Skepparholmen 15-16 april

Yoga vid sorg

 Möt våren med ”Kärlek och omtanke”  den 15-16 april under en helg med MediYoga tillsammans med Ulf Wallgren, nyhetsankaret som bytte spår i livet och blev yogalärare. MediYogan hjälper dig att bli inkännande och öppen som människa. Du övar dig i att uppskatta och tycka om dig själv. När du är avspänd och känner dig mindre stressad blir du mer äkta och det ger dig djupare genuina relationer till andra.

MediYoga är mjuk, enkel och skön yoga för alla.

Du får två härliga dagar med MediYoga, en svenskutvecklad, vetenskapligt baserad yogaform som balanserar ditt nervsystem och får dig mindre stressad i vardagen.

Tre härliga yogapass som alla kan göra där vi med hjälp av mjuka yogaövningar och meditationer jobbar med hela kroppen men har fokus på rygg och hjärta för hälsa och välmående,

Du övar dig i att tycka om dig själv, lyssna inåt och lär dig att tolka din kropps egna signaler via yogan.

Du ger helt enkelt både dig själv och andra ”kärlek och omtanke.”

Helgen på Skepparholmen ger dig också tid för att njuta av Skepparholmens fina spa-anläggning, tid för promenader, reflektion och umgänge med övriga deltagare. Skepparholmen är välkänt för sin goda mat och sitt bekväma boende i en underbar natur nära havet.

Ett par tidigare deltagare beskriver upplevelsen så här:

”Yogahelgen gav mig en möjlighet att få landa i mig själv, slappna och få en paus från vardagen. Härliga yogapass med lugn och inspiration där Skepparholmen som anläggning bidrog till en stor del av helhetskänslan. (Tora)

”Helgen var en helhetsupplevelse, med både stillhet och balans som gav en ökad medvetenhet om min sinnestämning just i stunden och hur jag har det i kroppen.” (Annika)

Varmt välkommen!

Boka och läs mer på Skepparholmens hemsida:

https://skepparholmen.se/traning