Hic et nunc AB

Hic et nunc AB är ett företag som som fokuserar på att vara här och nu.

Vi erbjuder yogaklasser, yogaresor, workshops, föreläsningar, privatlektioner,  chefshandledning, coachning och karriärutveckling. Allt med målet att skapa bättre livskvalitet och arbetsmiljö genom minskad stress och ökad medvetenhet.

Dessutom tar vi emot journalistiska och fotografiska uppdrag.

Företaget bildades 2016 av Ulf Wallgren och Kjerstin Oscarson och drivs idag av Ulf.

Hic et nunc betyder här och nu på latin.

Journalistiska uppdrag

Jag är visserligen yogalärare på heltid numera, men jag har inte släppt journalistiken helt. Jag åtar mig fortfarande uppdrag av journalistisk karaktär.

Exempelvis har jag medverkat som nyhetsprogramledare hos TV4 i deras nya lördagsunderhållning Klassfesten och jag kommer också att göra videoreportage för Mediyoga Sverige.

Vitt skilda uppgifter men det viktigaste för mig är att det jag gör känns intressant.

Fotouppdrag

Min yrkeskarriär började som kombinerad journalist och fotograf, ett intresse som bestått. Fotografering är fortfarande en av mina passioner, framförallt porträttfotografering. Något jag gärna gör i mån av tid.

Jag videofilmar också och gör enklare reportage på video med mobilen som du kan använda för att professionellt presentera din verksamhet. Därför åtar jag mig också den här sortens uppdrag allt efter tid och lust.

Jag både fotograferar och filmar i naturligt ljus som är det allra vackraste och använder förstås professionella systemkameror och objektiv när jag plåtar.

Låter det intressant? Hör av dig i så fall!

© Copyright - Ulf Wallgren Yoga - Alla rättigheter är reserverade.