fbpx

Hic et nunc AB

Hic et nunc AB är ett företag som som fokuserar på att vara här och nu.

Vi erbjuder yogaklasser, yogaresor, workshops, föreläsningar, privatlektioner,  chefshandledning, coachning och karriärutveckling. Allt med målet att skapa bättre livskvalitet och arbetsmiljö genom minskad stress och ökad medvetenhet.

Dessutom tar vi emot journalistiska och fotografiska uppdrag.

Företaget bildades 2016 och drivs av Ulf Wallgren och Kjerstin Oscarson.

Hic et nunc betyder här och nu på latin.

Coach / handledning

Inom ramen för företaget Hic et nunc AB, som Ulf Wallgren yoga ingår i, erbjuder vi också chefs- och karriärutveckling. Det är jag Kjerstin Oscarson som är gestaltkonsult som ger chefscoachning och handledning.

Jag har en MSc (motsvarar magisterexamen) i Organisationsutveckling vid Gestaltakademin och Derby University i England 2008. Även jag är journalist med en fil.kand i Journalistik vid Göteborgs Universitet och har varit chef inom media i över 30 år. Jag har jobbat som gestaltkonsult och organisationsutvecklare och strateg sedan 2008.

Som gestaltkonsult har jag den beteendevetenskapliga gestaltterapin som grund. Mitt fokus är samverkan och dialog. Genom att öka medvetenheten om våra tankar, känslor, beteenden och de val vi gör kan vi leva mer fullt ut här och nu som privatpersoner och i våra yrkesroller. Gestaltteorin bygger framförallt på en holistisk människosyn, där kropp, själ, tankar och känslor samverkar till en helhet.

Det särpräglade med gestalt är framför allt ett stort antal verktyg och metoder för att öka medvetenheten och därmed uppnå en förändring.

Utifrån denna grund ger jag handledning och coachar chefer men även om du önskar utvecklas som individ, t.ex. genom karriärutveckling.

Coachning är en metod där jag vägleder klienten med frågeställningar för att öka medvetenheten och därmed uppnå resultat. Handledning är ett bredare samtal som även innehåller förslag om verktyg och metoder för utveckling av ledarskap och chefsroll.

Journalistiska uppdrag

Jag är visserligen yogalärare på heltid numera, men jag har inte släppt journalistiken helt. Jag åtar mig fortfarande uppdrag av journalistisk karaktär.

Exempelvis har jag medverkat som nyhetsprogramledare hos TV4 i deras nya lördagsunderhållning Klassfesten och jag kommer också att göra videoreportage för Mediyoga Sverige.

Vitt skilda uppgifter men det viktigaste för mig är att det jag gör känns intressant.

Fotouppdrag

Min yrkeskarriär började som kombinerad journalist och fotograf, ett intresse som bestått. Fotografering är fortfarande en av mina passioner, framförallt porträttfotografering. Något jag gärna gör i mån av tid.

Jag videofilmar också och gör enklare reportage på video med mobilen som du kan använda för att professionellt presentera din verksamhet. Därför åtar jag mig också den här sortens uppdrag allt efter tid och lust.

Jag både fotograferar och filmar i naturligt ljus som är det allra vackraste och använder förstås professionella systemkameror och objektiv när jag plåtar.

Låter det intressant? Hör av dig i så fall!

© Copyright - Ulf Wallgren Yoga - Alla rättigheter är reserverade.