fbpx

Ulf Wallgren

Jag är Ulf som numer är yogalärare på heltid efter att ha tillbringat ett helt liv (40 år!) i journalistikens tjänst.

Efter en helomvändning i livet är jag nu diplomerad lärare steg 2 i Mediyoga och diplomerad instruktör i Mimy (mindfulness och medicinsk yoga). Jag är speciellt intresserad av att jobba med människor som upplever stress precis på samma sätt som jag gjorde i mitt tidigare yrkesliv. Lugnet och stillheten har blivit en del av mig och mitt mål är att leva livet fullt ut. Jag ser också hur mediyogan hjälper människor som är sjuka eller har skadat sig och hur helt friska personer som börjar med mediyoga upplever att de blir rörligare och mjukare i sina kroppar. Det gör mig lycklig.

Jag undervisar vid MediYoga Center Stockholm och på yogastudion Yogamana i Stockholm. Jag leder också mediyoga vid min tidigare arbetsplats Friskvården på Sveriges television, Sveriges radio och Utbildningsradion.

Yogan kräver medicinska grundkunskaper om människokroppen och är ett spännande komplement till mina tidigare akademiska studier inom det samhällsvetenskapliga området där jag har en filosofie kandidatexamen i statskunskap, ekonomisk historia och nationalekonomi.

Språket har alltid varit ett stort intresse för mig och sen lång tid tillbaka vurmar jag även för det franska språket och den franska kulturen. Det har öppnat nya dörrar för mig vilket du kan läsa om under rubriken mina yogaresor.

Genom mina workshops runt om i landet och mina yogaresor och yogaretreats så möter jag fantastiska människor. Precis som journalistiken ger yogan en nyckel in till att få dela människors liv, att hela tiden lära mer och på vägen sprida en del av kunskapen.

© Copyright - Ulf Wallgren Yoga - Alla rättigheter är reserverade.