fbpx

Yogaklasser

Känner du dig stressad? Att tiden inte räcker till? Att du inte hinner med att ens känna efter vad som är det viktigaste för dig i livet?

Känner du dig stel och orörlig? Har du hjärt-, rygg- eller sömnproblem?

Då kan Mediyoga vara lösningen för dig. Det finns tusentals internationella forskningsstudier på yogans välgörande effekter för hälsan och enligt flera studier som gjorts vid våra största sjukhus och forskningsinstitut i Sverige, så leder Mediyogan till att många upplever att de mår mycket bättre, känner sig lugnare och sover bättre efter att ha börjat yoga.

Du får grunderna och fördjupar dina kunskaper i Mediyoga i mina kurser som jag erbjuder på flera olika yogastudior i Stockholm.

Jag leder i vår tre olika öppna kurser. Samtliga klasser kan göras på yogamatta eller stol allt efter dina behov.

  •  MediYoga Glädje tisdagar 12.00-13.00 på Atmajyoti Yoga på Sigtunagatan 8. Kursperiod 1/9 – 20/10. 8 ggr. En helt ny kurs i mediyoga för dig som har möjlighet att slinka in till oss på Sigtunagatan på lunchen eller vill göra ett pass online under lunchtid där du befinner dig hemma eller på jobbet. En kurs som tar fasta på det glädjefyllda i yogan. Roliga och varierade pass och sköna, glädjefyllda meditationer som passar både nybörjare och dig som yogat tidigare. Kan göras både på stol och yogamatta. OBS åtta gånger. Lågt pris! Boka genom att klicka på knappen MediYoga och Glädje.
  • En grundkurs onsdagar 17.30 – 18.45 på YogaManas nya studio på Sibyllegatan 67 i Stockholm.Kursperiod 26/8 – 16/12. 16 ggr. Ger dig baspassen och ytterligare pass som gör att du kommer igång och kan börja träna Mediyoga. Baspassen finns med i kursen varje termin  men det tillkommer hela tiden nya pass. Kursen omfattar 16 gånger. Passen är 1 tim och 15 min. Ambitionen är att vi som vanligt har kursen i studion men också livesänder passen online för dig som vill yoga hemma. Bokar du i juni får du alla pass som livestreamas i sommar och i höst helt gratis! Boka genom att klicka på knappen Boka Mediyoga Grundkurs.
  • Rygg, hjärta och stress, torsdagar 17.30 – 19.00 på Atmajyoti Yoga på Norrtullsgatan 20 i Stockholm. Kursperiod 3/9 -17/12. 16 ggr. Kursen innehåller sköna övningar och meditationer som hjälper dig att minska på stressen i vardagen. Du får grunderna i mediyoga  men kursen fokuserar på ryggen och hjärtat där mycket av stressen sätter sig. Det tillkommer hela tiden nya pass så att även du som gått kursen tidigare och vill göra nya övningar kan deltaga. Kursen kräver inte några förkunskaper. Passen är 1 tim och 30 min. Boka genom att klicka på knappen Boka Rygg, hjärta, stress.
  • En drop in-klass varje torsdag 10.45 – 11.45  på Friskvården för dig som jobbar inom public serviceföretagen SVT, SR och UR. Villkor att du har friskvårdspeng hos Friskvården. Klasserna kan inte förbokas.
© Copyright - Ulf Wallgren Yoga - Alla rättigheter är reserverade.