fbpx

Yogaklasser

Känner du dig stressad? Att tiden inte räcker till? Att du inte hinner med att ens känna efter vad som är det viktigaste för dig i livet?

Känner du dig stel och orörlig? Har du hjärt-, rygg- eller sömnproblem?

Då kan Mediyoga vara lösningen för dig. Det finns tusentals internationella forskningsstudier på yogans välgörande effekter för hälsan och enligt flera studier som gjorts vid våra största sjukhus och forskningsinstitut i Sverige, så leder Mediyogan till att många upplever att de mår mycket bättre, känner sig lugnare och sover bättre efter att ha börjat yoga.

Du får grunderna och fördjupar dina kunskaper i Mediyoga i mina kurser som jag erbjuder på flera olika yogastudior i Stockholm.

Jag leder i vår två olika öppna kurser. Samtliga klasser kan göras på yogamatta eller stol allt efter dina behov.

  • Grundkurs i Lugnande MediYoga onsdagar 17.30 – 18.45 på YogaManas nya studio på Sibyllegatan 67 i Stockholm.Kursperiod 10/2 – 9/6, vt 2021. 18 ggr. Ger dig baspassen och ytterligare pass som gör att du kommer igång och kan börja träna Mediyoga. Baspassen finns med i kursen varje termin  men det tillkommer hela tiden nya pass. Passen är 1 tim och 15 min. Tillsvidare kör jag kursen online hemifrån mitt vardagsrum och Elin Jonsson finns på plats på Sibyllegatan för dig som vill yoga i studion. Så fort som pandemin lugnar ner sig leder jag klassen i studion igen men kursen fortsätter naturligtvis också online. Vill du vara säker på att få en plats i studion när jag är tillbaka boka hela kursen nu eftersom antalet platser är begränsat. Boka genom att klicka på knappen Boka Mediyoga Grundkurs.
  • Rygg, hjärta och stress, torsdagar 17.30 – 19.00 på Atmajyoti Yoga på Norrtullsgatan 20/ Sigtunagatan 8 i Stockholm. Kursperiod 27/1 -27/5, vt 2021. 16 ggr. Kursen innehåller sköna övningar och meditationer som hjälper dig att minska på stressen i vardagen. Du får grunderna i mediyoga  men kursen fokuserar på ryggen och hjärtat där mycket av stressen sätter sig. Det tillkommer hela tiden nya pass så att även du som gått kursen tidigare och vill göra nya övningar kan deltaga. Kursen kräver inte några förkunskaper. Passen är 1 tim och 30 min. Kursen körs tills vidare online men så fort pandemin lugnat ner sig leder jag klassen från studion på Norrtullsgatan 20 eller Sigtunagatan 8. Vill du vara garanterad plats i studion så boka hela kursen nu. Boka genom att klicka på knappen Boka Rygg, hjärta, stress. Du kan också köpa klippkort eller komma drop in. Se Atmajyotis hemsida för ytterligare info.https://atmajyoti.se/priser/
  • En drop in-klass varannan tisdag 16.15-17.15 och torsdag 10.45 – 11.45  på Friskvården för dig som jobbar på Stockholms konstnärliga högskola. Klasserna kan inte förbokas.

© Copyright - Ulf Wallgren Yoga - Alla rättigheter är reserverade.