fbpx

Yogaklasser

Känner du dig stressad? Att tiden inte räcker till? Att du inte hinner med att ens känna efter vad som är det viktigaste för dig i livet?

Känner du dig stel och orörlig? Har du hjärt-, rygg- eller sömnproblem?

Då kan Mediyoga vara lösningen för dig. Det finns tusentals internationella forskningsstudier på yogans välgörande effekter för hälsan och enligt flera studier som gjorts vid våra största sjukhus och forskningsinstitut i Sverige, så leder Mediyogan till att många upplever att de mår mycket bättre, känner sig lugnare och sover bättre efter att ha börjat yoga.

Du får grunderna och fördjupar dina kunskaper i Mediyoga i mina kurser som jag erbjuder på flera olika yogastudior i Stockholm.

Jag leder fyra olika kurser per termin.

  • En grundkurs onsdagar 17.30 – 18.45 på Yogamana, Danderydsgatan 2, intill Humlegården i Stockholm. Ger dig baspassen och ytterligare pass som gör att du kommer igång  och kan börja träna Mediyoga. Baspassen finns med i bägge grundkurserna men kurserna varieras och det tillkommer nya pass. Åtta tillfällen, med möjlighet till ytterligare åtta gånger. Bokar du hela terminen (16 tillfällen) får du rabatt 400 kr. Boka genom att klicka på knappen Boka Mediyoga Grundkurs. Höstens kurs kan bokas i slutet av maj! Tre gånger kvar på vårens kurs där du kan komma drop in.
  • En baskurs tisdagar 17.00 – 18.15, på Göran Boll Yogainstitut, (fd Mediyogainstitutet) Värtavägen 35 i Stockholm.Tretton tillfällen som ger dig grunderna i denna läkande och helande yogaform. Mediyoga är väl utforskat av svenska forskare med goda resultat på  stress, sömnproblem, oro och ångest, men också bra om du bara vill bli mjukare och rörligare i kroppen. Passen är 1 timme och 15 minuter långa. Två gånger kvar där du kan komma drop in.
  • Rygg, hjärta och stress, måndagar 17.30 – 19.00 på MediYoga Center Stockholm, Norrtullsgatan 20, intill Odenplan. Kursen innehåller sköna övningar och meditationer som hjälper dig att minska på stressen i vardagen. Du får grunderna i mediyoga  men kursen fokuserar på ryggen och hjärtat där mycket av stressen sätter sig. En kurs som inte kräver några förkunskaper. Passen är 1 tim och 30 min. Du kan boka kursen som börjar i augusti i slutet av maj när nya schemat kommer.
  • En drop in-klass varje torsdag 10.45 – 11.45  på Friskvården för dig som jobbar inom public serviceföretagen SVT, SR och UR. Villkor att du har friskvårdspeng hos Friskvården. Klasserna kan inte förbokas.

© Copyright - Ulf Wallgren Yoga - Alla rättigheter är reserverade.