Yogaklasser

Känner du dig stressad? Att tiden inte räcker till? Att du inte hinner med att ens känna efter vad som är det viktigaste för dig i livet?

Känner du dig stel och orörlig? Har du hjärt-, rygg- eller sömnproblem?

Då kan Mediyoga vara lösningen för dig. Det finns tusentals internationella forskningsstudier på yogans välgörande effekter för hälsan och enligt flera studier som gjorts vid våra största sjukhus och forskningsinstitut i Sverige, så leder Mediyogan till att många upplever att de mår mycket bättre, känner sig lugnare och sover bättre efter att ha börjat yoga.

Du får grunderna och fördjupar dina kunskaper i Mediyoga i min kurs MediYoga Grund som jag leder i en exklusiv klass i höst. Yogan kan göras på yogamatta eller stol allt efter dina behov.

  • Grundkurs i Lugnande MediYoga onsdagar 17.30 – 18.45 på YogaManas nya fräscha studio på Sibyllegatan 67 i Stockholm.  Du lär dig baspassen och flera andra populära pass inom MediYoga som gör att du kommer igång och kan börja träna själv hemma om du vill. Baspassen finns med i kursen varje termin  men det tillkommer hela tiden nya pass. Passen är 1 tim och 15 min.  Vill du vara säker på att få en plats i studion boka hela kursen nu eftersom antalet platser är begränsat. Boka genom att klicka på knappen Boka Mediyoga Grundkurs.

© Copyright - Ulf Wallgren Yoga - Alla rättigheter är reserverade.