fbpx

Yogaklasser

Känner du dig stressad? Att tiden inte räcker till? Att du inte hinner med att ens känna efter vad som är det viktigaste för dig i livet?

Känner du dig stel och orörlig? Har du hjärt-, rygg- eller sömnproblem?

Då kan Mediyoga vara lösningen för dig. Det finns tusentals internationella forskningsstudier på yogans välgörande effekter för hälsan och enligt flera studier som gjorts vid våra största sjukhus och forskningsinstitut i Sverige, så leder Mediyogan till att många upplever att de mår mycket bättre, känner sig lugnare och sover bättre efter att ha börjat yoga.

Du får grunderna och fördjupar dina kunskaper i Mediyoga i mina kurser som jag erbjuder på flera olika yogastudior i Stockholm.

Jag leder i vår två olika öppna kurser.

  • En grundkurs onsdagar 17.30 – 18.45 på YogaManas nya studio på Sibyllegatan 67 i Stockholm. Ger dig baspassen och ytterligare pass som gör att du kommer igång och kan börja träna Mediyoga. Baspassen finns med i kursen varje termin  men det tillkommer hela tiden nya pass. Kursen omfattar 16 gånger. Passen är 1 tim och 15 min. Bokar du innan jul får du automatiskt tre extra gånger gratis. Boka genom att klicka på knappen Boka Mediyoga Grundkurs.
  • Rygg, hjärta och stress, måndagar 17.30 – 19.00 på MediYoga Center Stockholm, Norrtullsgatan 20, intill Odenplan. Kursen innehåller sköna övningar och meditationer som hjälper dig att minska på stressen i vardagen. Du får grunderna i mediyoga  men kursen fokuserar på ryggen och hjärtat där mycket av stressen sätter sig. En kurs som inte kräver några förkunskaper. Passen är 1 tim och 30 min. Boka genom att klicka på knappen Boka Rygg, hjärta, stress.
  • En drop in-klass varje torsdag 10.45 – 11.45  på Friskvården för dig som jobbar inom public serviceföretagen SVT, SR och UR. Villkor att du har friskvårdspeng hos Friskvården. Klasserna kan inte förbokas.

© Copyright - Ulf Wallgren Yoga - Alla rättigheter är reserverade.