fbpx

Retreater • Yogaresor

Jag anordnar kortare och längre yogaretreater både i Sverige och utomlands. Tre år i rad har jag anordnat en mycket populär yogavecka i Antibes på Franska rivieran. Temat sommaren 2019 var Lyssna till din inre röst och sommaren 2020 jobbar vid med temat Sinnlighet där vi med hjälp av dom helt underbara omgivningarna i Antibes övar våra sinnen att se, lyssna, dofta, smaka och känna på det som kan få oss att känna glädje och lust i vardagen.

Sommaren 2020 anordnar vi för första gången ett retreat i den lilla byn La Morra i Piemonte i Italien. Temat är Själens hjärta och vi jobbar med att utveckla vår förmåga att uppleva kärlek och tillit till varandra. Området är vida känt för sin matkultur och sina vinodlingar som sen flera hundra år tillbaka utgjort grunden för La Morras existens.

Två gånger per år, höst och vår anordnar jag också yogahelger med lite guldkant på tillvaron på Skepparholmen Spa i Nacka. Yoga i två dagar med god mat, komfortabelt boende, ett underbart spa och vacker natur hjälper dig att hitta glädjen och lugnet i tillvaron långt bort från stans larm och buller men ändå nära vardagen.

Några av deltagarna från retreat i Antibes 2019ulfwallgrenyoga
Skepparholmen Spa i Nacka - yogahelg 20-21 mars 2021ulf.wallgerenyoga.se
ulfwallgrenyoga
MediYoga, Antibes, 19-23 august,Ulf Wallgren Yoga
Yogahelg på Skepparholmen den 12-13 oktober. Mediyoga för lugn och glädje.ulf wallgren yoga
© Copyright - Ulf Wallgren Yoga - Alla rättigheter är reserverade.