fbpx

Onlineyoga

För att du ska få maximal valfrihet så kan du nu också följa mina kurser online. Du får möjlighet  att  följa kurserna hemma i vardagsrummet eller var du än befinner dig och har en internetuppkoppling. Vi sänder passen via ett par olika streamingtjänster. Passen ligger sen kvar några dagar så att du kan göra dem igen när du känner för det.

Det är säkert, nära, direkt och enkelt.

Kvaliteten på ljud och bild är så bra att du upplever att du gör yogan i studion. Jag spelar jag min egen musik skapad av yogaläraren och artisten Jonas Rådahl.

  • Min grundkurs i MediYoga på onsdagar kl 17.30 -18.45 på yogastudion YogaMana i Stockholm sänds också den nu online så att du kan välja var du vill vara någonstans när du yogar. Vi sänder den via YogaManas Facebooksida YogaMana Livestream 2021.. Kursperiod 1/9 – 22/12. Du som har köpt hela kursen eller terminskort för att yoga på plats i studion har tillgång till onlinesändningarna utan extra kostnader. Du som vill bara vill deltaga online  kan köpa Livestreamkortet 2021 för 1250 kronor. Köp här: https://yogamana.zoezi.se/member#/basket#auth
  • Klicka sen på knappen  här nedanför så kommer du direkt till YogaManas Facebooksida YogaMana Livestream 2021 om du vill delta Online på onsdagar. När du väl är på sidan så går du med igenom att klicka på knappen gå med i gruppen. Sen väntar du bara på att bli godkänd av YogaMana. När du blivit godkänd kommer du att se en bild från studion på Sibyllegatan. Sändningen går sen igång prick 17.30. Gå gärna in på Facebooksidan  i god tid innan sändningen. Ju närmare sändningsdags, ju svårare är det för oss att hjälpa dig eftersom vi måste ha fullt fokus på yogapasset. När du väl är godkänd första gången så är det bara att gå in på facebooksidan YogaMana Livestream 2021 och deltaga i passen i fortsättningen.
  • Min kurs Rygg, hjärta, stress på torsdagar  kl 17.30-19.00 på Atmajyoti Yoga på Norrtullsgatan 20/Sigtunagatan 8 är TILLFÄLLIGT INSTÄLLD UNDER HÖSTEN. När den är igång igen sänder jag direkt till dig där du befinner dig. Vi sänder kursen via streamingtjänsten Solidtango som ger bra ljud och bild. Du som vill deltaga drop in klickar bara på knappen här nedanför så kommer du direkt till Atmajyoti Yogas hemsida. Välj drop in 90 minuter som kostar 250 kronor.
  • Du som redan har betalat för hela kursen, har månadskort, terminskort eller klippkort  mejlar viveka@atmajyoti.se, talar om att du vill vara med online och får då en värdekod som du kan använda när du loggar in. Observera att det är ny värdekod för varje pass. När du klickar på passet så kommer en bild med nedräkning av tiden. Sändningen startar prick 17.30.

© Copyright - Ulf Wallgren Yoga - Alla rättigheter är reserverade.