fbpx

Onlineyoga

För att du ska få maximal valfrihet så kan du nu också följa mina kurser online. Du får möjlighet  att  följa kurserna hemma i vardagsrummet eller var du än befinner dig och har en internetuppkoppling. Vi sänder passen via ett par olika streamingtjänster. Passen ligger sen kvar några dagar så att du kan göra dem igen när du känner för det.

Det är säkert, nära, direkt och enkelt.

Du behöver inte längre ha din musik på där hemma. Från och med i höst spelar jag min egen musik skapad av yogaläraren och artisten Jonas Rådahl.

 • MediYoga Glädje tisdagar 12.00-13.00 på Atmajyoti Yoga på Sigtunagatan 8. Kursperiod 1/9 – 20/10. 8 ggr.  En helt ny kurs i mediyoga för dig som har möjlighet att slinka in till oss på Sigtunagatan på lunchen eller vill göra ett pass online under lunchtid där du befinner dig hemma eller på jobbet. En kurs som tar fasta på det glädjefyllda i yogan. Roliga och varierade pass och sköna, glädjefyllda meditationer som passar både nybörjare och dig som yogat tidigare. Kan göras både på stol och yogamatta. OBS åtta gånger. Lågt pris! 
 • Du klickar bara på knappen här nedanför så kommer du direkt till Atmajyoti Yogas hemsida. Klicka på menyn, skapa nytt konto, logga in med lösenord eller logga in via Facebook.Klicka på Livekalender i menyn, välj passet du vill deltaga i och betala. Du som redan har betalat för hela kursen, har månadskort, terminskort eller klippkort mejlar viveka@atmajyoti.se, talar om att du vill vara med online och får då en värdekod som du kan använda när du loggar in. Observera att det är ny värdekod för varje pass. Vill du vara med drop in så  kan du betala med kort, swish eller paypal. Ett pass kostar 150 kronor.Skriv Ulfs Yoga och det datum du vill deltaga när du swishar.När du klickar på passet så kommer en bild med nedräkning av tiden. Sändningen startar 12.00 men du får bild från studion fem minuter innan så att du kan se till att det tekniska fungerar och kan slappna av sen.
 • Min grundkurs i MediYoga på onsdagar kl 17.30 -18.45 på yogastudion YogaMana i Stockholm sänds också den nu online så att du kan välja var du vill vara någonstans när du yogar. Vi sänder den via YogaManas Facebooksida. Kursperiod 26/8 – 16/12.Du som har köpt hela kursen eller terminskort för att yoga på plats i studion har också tillgång till onlinesändningarna utan extra kostnader. Köper du kursen redan innan 15/7 får du dessutom sommarpassen online gratis!

  Du som vill bara vill deltaga online  kan köpa  stora livestreamkortet för 995 kronor. Köp här: https://yogamana.zoezi.se/member#/basket#auth

  Klicka på knappen  här nedanför så kommer du direkt till YogaManas Facebooksida om du vill delta Online på onsdagar. När du väl är på sidan så går du med igenom att klicka på knappen gå med i gruppen. Sen väntar du bara på att bli godkänd av YogaMana. När du blivit godkänd kommer du att se en bild från studion på Sibyllegatan. Sändningen går sen igång prick 17.30. Gå gärna in på Facebooksidan  i god tid innan sändningen. Ju närmare sändningsdags, ju svårare är det för oss att hjälpa dig eftersom vi måste ha fullt fokus på yogapasset.

  När du väl är godkänd första gången så är det bara att gå in på YogaManas onlinesida och deltaga i passen i fortsättningen.

  Min grundkurs går inte bara online utan också som vanligt på samma tid i YogaManas studio på Sibyllegatan 67. Den kan du boka här: https://yogamana.zoezi.se/member%23/basket%23buy_151#/coursebook/67

 • Min kurs Rygg, hjärta, stress på torsdagar  kl 17.30-19.00 på Atmajyoti Yoga på Norrtullsgatan 20  sänder jag direkt till dig där du befinner dig. Kursperiod 3/9 – 17/12. Vi sänder kursen via streamingtjänsten Solidtango som ger bra ljud och bild.Du klickar bara på knappen här nedanför så kommer du direkt till Atmajyoti Yogas hemsida. Klicka på menyn, skapa nytt konto, logga in med lösenord eller logga in via Facebook.Klicka på Livekalender i menyn, välj passet du vill deltaga i och betala. Du som redan har betalat för hela kursen, har månadskort, terminskort eller klippkort  mejlar viveka@atmajyoti.se, talar om att du vill vara med online och får då en värdekod som du kan använda när du loggar in. Observera att det är ny värdekod för varje pass. Vill du vara med drop in så  kan du betala med kort, swish eller paypal. Ett pass kostar 150 kronor.Skriv Ulfs Yoga och det datum du vill deltaga när du swishar.

  När du klickar på passet så kommer en bild med nedräkning av tiden. Sändningen startar 17.30 men du får bild från studion fem minuter innan så att du kan se till att det tekniska fungerar och kan slappna av sen.

© Copyright - Ulf Wallgren Yoga - Alla rättigheter är reserverade.