Onlineyoga

För att du ska få maximal valfrihet så kan du nu också följa mina kurser online. Du får möjlighet  att  följa kurserna hemma i vardagsrummet eller var du än befinner dig och har en internetuppkoppling. Vi sänder passen via Facebook. Passen ligger sen kvar hela terminen så att du kan göra dem igen när du känner för det.

Det är säkert, nära, direkt och enkelt.

Kvaliteten på ljud och bild är så bra att du upplever att du nästan gör yogan i studion. Jag spelar min egen musik skapad av yogaläraren och artisten Jonas Rådahl.

  • Min grundkurs i MediYoga på onsdagar kl 17.30 -18.45 på yogastudion YogaMana i Stockholm sänds också den nu online så att du kan välja var du vill vara någonstans när du yogar. Vi sänder den via YogaManas Facebooksida YogaMana Livestream. Du som har köpt hela kursen eller terminskort för att yoga på plats i studion har tillgång till onlinesändningarna utan extra kostnader. Du som vill bara vill deltaga online  kan köpa Livestreamkortet för 1250 kronor. Köp här: https://yogamana.zoezi.se/member#/basket#auth
  • Klicka sen på knappen  här nedanför så kommer du direkt till YogaManas Facebooksida YogaMana Livestream 2023 om du vill delta Online på onsdagar. När du väl är på sidan så går du med igenom att klicka på knappen gå med i gruppen. Sen väntar du bara på att bli godkänd av YogaMana. När du blivit godkänd kommer du att se en bild från studion på Sibyllegatan. Sändningen går sen igång prick 17.30. Gå gärna in på Facebooksidan  i god tid innan sändningen. Ju närmare sändningsdags, ju svårare är det för oss att hjälpa dig eftersom vi måste ha fullt fokus på yogapasset. När du väl är godkänd första gången så är det bara att gå in på facebooksidan YogaMana Livestream 2023 och deltaga i passen i fortsättningen.

© Copyright - Ulf Wallgren Yoga - Alla rättigheter är reserverade.