Yoga på nätet med Ulf

Vi vet idag att det är nödvändigt att yoga flera gånger per vecka för att du i de flesta fall ska få ut full effekt av yogan. Allra bäst är om du gör någonting varje dag, tex andas Mediandning (nya benämningen på Långa djupa andetag ) 5 – 10 minuter per dag. Studier på träning visar effekten av upprepning och det gäller också för yogan.
Visst finns det gott om exempel på deltagare som yogar en gång i veckan och når fantastiska resultat, alltifrån att de sover bättre, lyckas sänka sitt blodtryck till att bli av med ryggsmärtor, men yogan är färskvara som måste underhållas om du ska behålla och förstärka den positiva effekten.

Nu får du möjlighet att yoga med mig här på nätet. Du som går en kurs hos mig har tillgång till en baskurs med totalt 8 pass som en bonus som ingår i kursavgiften.
Det enda du behöver göra att mejla mig info@ulfwallgrenyoga.se och berätta vilken kurs du anmält dig till. Du har tillgång till kursen under den tid som du går hos mig på YogaMana. Tillgången gäller också under efterkommande ledighet, jul/nyår/sommar tills nästa kurs börjar.

Yogan är under ständig förändring och precis som livet självt ständigt är i rörelse så utvecklas yogan. Passen du har tillgång till här spelades in våren 2019 när jag undervisade på Göran Boll Yogainstitut. Idag har mitt sätt att undervisa förändrats och kommer ständigt att utvecklas allteftersom jag själv går vidare med min yoga. Det som är viktigast att tänka på för dig som yogar med mig på nätet är att du ska låta andningen styra rörelsen hela tiden och att andningen ska vara mjuk och jämn, dvs in- och utandning ska vara lika långa. Vill du yoga med mig i studion så kan du göra det på YogaMana på Sibyllegatan 67.

© Copyright - Ulf Wallgren Yoga - Alla rättigheter är reserverade.