MediYoga terapi

MediYoga terapi är för dig som vill jobba aktivt med att få en bättre hälsa. MediYoga hjälper dig till självläkning genom mjuka enkla övningar, andningsteknik och meditationer kombinerat med samtal om din livssituation utifrån ett medicinskt och holistiskt synsätt. Samtalet hjälper dig att själv se vad du behöver förändra och hur du ska göra det för att må bra och leva ett liv i balans med dig själv och andra.

Genom yogaterapin får du ett eget skräddarsytt yogaprogram och en möjlighet att omedelbart sätta igång med egen träning hemma samtidigt som du har kontakt med yogaterapeuten vid behov.

Forskning har visat att MediYoga har bra effekt på personer som är stressade, har problem med ryggsmärtor,högt blodtryck, hjärtflimmer, sömnproblem, olika smärtillstånd och ångest. Du kan ta del av forskningen på http://www.mediyoga.se under ”Forskning”.

Vi träffas två gånger. Den första gången för ett längre terapeutiskt samtal,  vi yogar och du tränar på mediyogans grundläggande andningsteknik. Du får ett personligt utformat yogaprogram med dig hem för att börja träningen. Första mötet tar mellan 90 och 120 minuter.

Andra gången möts vi efter 4-6 veckor för en uppföljning där vi går igenom hur det gått med yogaträningen och hur du upplevt effekterna av träningen. Vi samtalar  om du vill djupare  kring vissa frågor och justerar träningen efter dina behov. Andra mötet tar mellan 60 – 75 minuter.

Vill du sen fortsätta yogaterapin går det fint att boka ytterligare sessioner.

Jag tar emot på YogaMana på Danderydsgatan 2  eller online via facetime, skype, messenger eller vanlig telefon. Min egen och mina klienters erfarenheter av online terapi är bara positiva.

Kostnad: Första träffen 1 650 kronor. Andra träffen 1450 kronor. Fortsatta sessioner efter det 900 kr.

PDF-filer på övningar och meditationer ingår.

Ulf Wallgren är diplomerad mediyogaterapeut vid MediYogainstitutet och yogalärare. Han leder yogaklasser vid en av Stockholms mest välrenommerade yogastudior, har under åtta år varit verksam vid friskvården för SVT, SR, UR och har lett yogaklasser vid Stockholms konstnärliga högskola. Ulf anordnar också yogahelger och yogaretreater både i Sverige och utomlands. Ulf Wallgren förekommer ofta i media i yogasammanhang och har varit verksam som journalist inom tidningar, radio och teve i över 40 år.

© Copyright - Ulf Wallgren Yoga - Alla rättigheter är reserverade.