”Kärlek och omtanke” på Skepparholmen

Ny yogahelg på Skepparholmen 26-27 mars 2022

Det blir helgen den 15-16 april som blir nästa yogahelg med läkande mediyoga på underbara Skepparholmen i Nacka. Med hjälp av olika andningstekniker, enkla, mjuka yogaövningar, meditationer och vila får du verktyg som gör att du kan öka ditt medvetande om vad du behöver för att må bra. Du lär dig att lyssna inåt på det som är kärnan inuti dig och flytta fokus från alla tankar som snurrar omkring i ditt sinne till din kropp. Du blir mer uppmärksam på vad din kropp säger dig och det gör att du bättre kan ta fram dina positiva sidor.

Du får verktyg till förändring, en transformation som också kommer att påverka dina nära och kära i vardagen. Alla kan göra den här yogan eftersom du kan göra övningarna lika bra på en stol som på en yogamatta.

Njut av en helg med härlig yoga, sköna promenader i underbart vackra omgivningar nära havet, på Skepparholmen med en av Sveriges främsta spa-anläggningar, ett kök som hela tiden  bjuder på utsökt mat och dessutom ett bekvämt boende. Kom själv, tillsammans med en vän eller partner eller ta med dina barn. Oavsett hur du kommer blir du en del i en härlig gemenskap som kan ge dig nya vänner och kontakter i livet. Några  omdömen om senaste helgen: ”Helgen överträffade alla mina förväntningar – sköna yogapass och härliga samtal” (Eva) ” En fantastisk yogahelg på alla sätt” (Marie)” En underbar helg” (Henrik)

Läs mer och boka här:  https://boka.skepparholmen.se/package/details?channelId=e81c5723-d69b-4ee5-b351-3130f5b85ece&packageId=6caecb09-2fbe-4dad-b96e-2970a223180b