Gratis yoga vid tre tillfällen i höst i Sundbybergs kyrka

MediYoga i Sundbybergs kyrka den 18 april 2020

Jag fortsätter i höst med min yoga i Sundbybergs kyrkas fina arrangemang “Lördagsfrid”. Två gånger i höst bjuder kyrkan på gratis yoga, den 2 oktober och den 13 november. Under 1,5 timme gör vi min mjuka mediyoga som alla kan göra eftersom du kan välja att använda en yogamatta eller sitta på en stol. Yogan som blivit mycket populär bland deltagarna ingår i kyrkans retreat “Lördagsfrid” en dag för vila och reflektion med yoga, taizésånger och andakt. Förhoppningen är att kyrkan åter kan öppnas i höst om pandemin klingat av, annars kommer allt som tidigare att sändas direkt  online via Facebook. Yogan ligger sen kvar en vecka om du inte kan deltaga just det datumet.

Du väljer själv vad du vill deltaga i. Vill du bara yoga så är det helt ok och vill du delta i flera delar av dagen så är det du som väljer.

Du kan boka din plats redan nu genom att mejla christina.hansson@svenska kyrkan.se eller ringa 08 635 33 79 så blir du gratis medlem i Facebookgruppen “Lördagsfrid Svenska kyrkan i Sundbyberg.”