”Det öppna hjärtat” temat på YogaMana i vår

Sinnlighet på YogaMana i höst

Vårens tema i grundkursen i mediyoga på Yogamana på Sibyllegatan 67  är det öppna hjärtat.  Vi fortsätter på tidigare teman som  kärlek och omtanke och beröring.  ” Det öppna hjärtat” handlar om hur du kan lära dig att vara både sårbar och stark. Du övar med yogans hjälp och med olika sensivitetsövningar dig själv i att våga säga det du innerst inne känner. Du kommer att märka att du blir mer i balans med dig själv och människorna runt omkring dig  kommer att uppleva dig mer genuin, mer grundad i dig själv. Du kommer att beröra människor på ett helt annat sätt och det kommer att leda till djupare mer intressanta relationer med din omgivning.

Vi gör lugna yogaövningar, provar olika andningstekniker, vilar och mediterar för att du ska utveckla dina sinnliga färdigheter. Du övar dig på att visa omtanke och känna livslust genom att  lära känna din kropp bättre och också på att bli mer medveten om hur du kommunicerar med andra.

Vi rör inte vid varandra under passen utan det handlar om att låta yogan få dig att öppna upp ditt hjärta.  Att i vardagen våga vara mer av dig själv och på det sättet beröra andra. När du lugnar ditt nervsystem genom yogan så blir du mer genuin, mer äkta och det uppfattar människor i din närhet.

Sen får du ju allt annat på köpet med mediyogan: ökad rörlighet, mjukhet, bättre sömn, ett lugnt sinne, hjälp att hantera värk och stress. Du kan göra övningarna både på en yogamatta och en stol – i studion eller online hemma – du väljer det som passar dig. Du får de grundläggande baspassen i mediyoga men också flera nya pass. Du kan köpa hela kursen, köpa klippkort eller bara livestreamkortet för att yoga online, allt efter dina behov.

Varmt välkommen till Stockholms läckraste yogastudio YogaMana på Sibyllegatan 67! Kursen startade den 7 februari och pågår  till den 5/6, totalt 17 gånger. Tid 17.30-18.45.

Läs mer om kursen  och boka på:

https://yogamana.se/yoga_meditation/mediyoga-grundkurs/

Vill du bara följa kursen online så kan du köpa livestreamkortet våren 2024 här:

https://yogamana.zoezi.se/shoppa?p=live-stream-kortet-varen-2024