”Sinnlighet” temat på YogaMana i höst

Sinnlighet på YogaMana i höst

Höstens tema i grundkursen i mediyoga är ”sinnlighet”. Vi fortsätter på tidigare teman som  ”Kärlek och omtanke” och ”beröring”.. Vi gör lugna yogaövningar, provar olika andningstekniker, vilar och mediterar för att du ska utveckla dina sinnliga färdigheter. Vi testar också olika sinnlighetsövningar för att träna oss att uppleva så mycket som möjligt med våra fem sinnen: se, höra, dofta, smaka och känna.

Du övar dig på att visa omtanke och känna livslust genom att  lära känna din kropp bättre och också på att bli mer medveten om hur du kommunicerar med andra.

Genom att utveckla dina sensuella sidor lär du dig att stanna upp känna på det som är och med det som grund förbättra kontakten med såväl dig själv som med andra.

Vi rör inte vid varandra under passen utan det handlar om att låta yogan få dig att öppna upp ditt hjärta.  Att i vardagen våga vara mer av dig själv och på det sättet beröra andra. När du lugnar ditt nervsystem genom yogan så blir du mer genuin, mer äkta och det uppfattar människor i din närhet. Det ger nya men också fördjupade kontakter med andra.

Sen får du ju allt annat på köpet med mediyogan: ökad rörlighet, mjukhet, bättre sömn, ett lugnt sinne, hjälp att hantera värk och stress. Du kan göra övningarna både på en yogamatta och en stol – i studion eller online hemma – du väljer det som passar dig. Du får de grundläggande baspassen i mediyoga men också flera nya pass. Du kan köpa hela kursen, köpa klippkort eller bara livestreamkortet för att yoga online, allt efter dina behov.

Varmt välkommen till Stockholms läckraste yogastudio YogaMana på Sibyllegatan 67! Kursen startade den 6 september och pågår  till den 20 december. Tid 17.30-18.45.

Läs mer om kursen  och boka på:

https://yogamana.se/yoga_meditation/mediyoga-grundkurs/