Your inner voice – yogaretreat i Antibes 19-23 aug

MediYoga, Antibes, 19-23 august,

I sommar får du en ny chans att hitta dig själv under en vecka med  rogivande och stärkande MediYoga (en mjuk, läkande yogaform) kombinerat med sol, bad och värme  i Antibes i södra Frankrike. Temat för veckan, den 19 tom 23 augusti,  är ”Listen to your inner voice.”  Vi riktar uppmärksamheten inåt och du lär dig att lyssna på kroppens signaler, på din inre röst som hjälper dig att bli mer medveten om vad du behöver för att leva ett lugnt och gott liv utan stress. Vi vet idag att stress ligger bakom många av våra vanligaste sjukdomar och forskning visar att mediyoga är bra för bland annat hjärtproblem, högt blodtryck, rygg- och sömnproblem samt olika smärttillstånd. Mediyoga används idag vid 227 sjukhus och vårdcentraler i Sverige. Det är mjuka övningar  och meditationer som alla kan göra på en yogamatta eller en stol.

Lärare är Ulf Wallgren, tidigare nyhetsankare på Sveriges Television och utbildad mediyogalärare steg 2 och mimyinstruktör (kombinerad mindfulness och medicinsk yoga) vid Mediyogainstitutet. Ulf  har 8 års erfarenhet  av mediyoga och undervisar på Göran Boll Yogainstitut och på yogastudion Yogamana i Stockholm samt på Friskvården vid Sveriges Television, Sveriges Radio och Utbildningsradion.

Vi håller till i den mysiga yogastudion Samasthiti House of  Yoga i gamla stan, bara ett stenkast från det azurblå Medelhavet. Vi är omgivna av gator och små pittoreska gränder där du har tid till meditativa promenader och bara några 100 meter bort kan du låta havets vågor och medelhavets horisont ge dig det du behöver för att koppla av och lämna storstadens stress bakom dig.

Du betalar 4 500 kronor för yogan och bokar själv flyg/tåg och boende. Bindande anmälan till  https://ulfwallgrenyoga.se/kontakt/ Löpande info samt tips om flyg och boende kommer efter anmälan.

Varmt välkommen!

Sagt om förra årets yogavecka i Antibes:

”Hela veckan kändes omhändertagande, avslappnad, självklar och trygg. Detta gav en superb grund till den vardagsglädjen jag känner nu. Jag gillar det icke-asketiska upplägget med tid till frihet på lunch och em/kvällar.” (Lotta Pettersson)

”Underbar vecka med ett leende på läpparna… ville faktiskt inte åka hem… Ulf, uppskattar ditt lugn, humor och den struktur du ramar in övningarna med.” (Anne Line Mouritsen)