Sommarens retreat i Antibes inställt

Några av deltagarna från retreat i Antibes 2019

På grund av det rådande pandemiläget så kommer vi att ställa in sommarens Mediyogaretretat i Antibes den 16-20 augusti. Smittspridningen i Frankrike är fortfarande omfattande och franska myndigheter bedömer läget som allvarligt. Lokalt i Antibes får du just nu bara vistas inom 10 km från ditt hem och du måste  dessutom ha ett boendeintyg och munskydd om du ska röra dig ute i samhället. Det råder utegångsförbud  på kvällstid  från kl 19,00 – 06.00 och restauranger och barer är stängda.

Även om vaccineringen kommer igång på allvar och smittläget skulle förbättras under sommaren så känns det som att pandemin kommer att hänga över oss även denna sommar. Vi vill att våra retreat i Antibes ska vara så lustfyllda och glädjefyllda som möjligt och jag tror tyvärr inte att förutsättningarna kommer att finnas för det i augusti.

Målet är förstås att kunna komma tillbaka igen med nya yogaretreat i denna underbara miljö med sol, värme, bad och god mat kommande somrar. När allt är normalt igen så vill vi fortsätta att kunna erbjuda er yoga på franska rivieran. Håll utkik här på hemsidan och på Facebook där alla event från ulfwallgrenyoga kommer upp.