Sinnlighet temat på nästa retreat i Antibes aug 2021

Några av deltagarna från retreat i Antibes 2019

Tema sinnlighet. Vidga dina sinnen och gör en inre resa med hjälp av MediYoga på nästa retreat i Antibes på Franska rivieran den 16 – 20 augusti 2021.

Under fem dagar har du möjlighet att med yogans hjälp öka medvetenheten om vem du är och vad du vill i livet. MediYogan gör dig lugn, hjälper dig att balansera ditt nervsystem så att du får tid att stanna upp och reflektera. Tid att uppleva känslan av att vara här och nu. Den mycket speciella atmosfären i Antibes är som gjord för upplevelser. Dina sinnen skärps och du kommer att se, höra, dofta, smaka och känna på tillvaron på ett nytt sätt under och efter veckan.

MediYoga är en svenskutvecklad mjuk och lugn yogaform baserad på svensk forskning med goda effekter på ryggont, hjärtproblem, stress, sömnstörningar och olika smärttillstånd. Alla kan delta eftersom du kan göra rörelserna såväl på en stol som på en yogamatta.

Yogastudion ligger mitt i gamla stan bara ett stenkast från det azurblå Medelhavet. Studion är rymlig och har luftkonditionering vilket ger en behaglig temperatur under passen. Gränderna som omger studion är som gjorda för sinnespromenader, här råder lugnet och stillheten och tiden står still i en miljö som präglas av bougainvillea, blyblomma och oleander mot husens kalkstensfärgade väggar.

Inte långt från studion ligger flera ljuvliga stränder och strandpromenaden längs de gamla kvarteren ut mot båthamnarna där du hela tiden har havet i blickfånget. Det mycket speciella blå ljuset, värmen och vattnet skapar en ljuvlig helhetsupplevelse under veckan.

Vi jobbar mycket med att skapa en bra känsla i gruppen för att du ska känna dig välkommen och delaktig. Därför kan du utan tvekan komma ensam eller med en vän eller make/maka och ändå alltid känna att du ingår i den mycket fina glädje och samhörighet som många tidigare deltagare upplevt.

Du betalar 4 500 kronor för yogan och bokar själv flyg/tåg och boende. Du kan preliminärboka dig redan nu på  https://ulfwallgrenyoga.se/kontakt/. Halva avgiften 2250 kr betalas inom två veckor efter din anmälan och resterande summa senast den 1 juni. Löpande information samt tips om flyg och boende kommer efter anmälan. Hela avgiften för yogan betalas tillbaka i sin helhet om retreatet inte blir av på grund av pandemiläget.

Det här är vad några av de tidigare deltagarna sagt om veckan och om Ulf som yogalärare.

“Jag gick till er varje morgon med förväntan och lätt sinne. Sammanfattningsvis så betydde veckan mycket för mig. Jag fick slappna av till både kropp och själ. Något jag desperat behövde. För det är jag er oändligt tacksam.” Anonym deltagare.

“Ulf är en mycket bra yogavägledare, med närvaro, värme, glädje, och ser och bekräftar varenda person. Mycket bra beskrivning hur rörelser bör och kan utföras och alternativ hur man kan göra. Så lätt att följa med.” Annie Åkerberg, Falkenberg.

“Som nybörjare har jag fått uppleva en ny värld som kommer att hjälpa mig framåt i livet”. Kerstin Tellås, Nacka.

“Ulf är oerhört engagerad, pedagogisk, insiktsfull och varm som yogalärare. Väldigt kunnig.Och rolig!” Maritza Bozo.