Ny MediYogahelg i 24-25 okt på Skepparholmen

Yogahelg på Skepparholmen

Nu startar vi om och hoppas vi kan se fram emot en  höst full av lust och glädje. Oktober månad brukar vara en underbar tid på Skepparholmen mitt emellan gröna och rödgula färgtoner i gränslandet där solen fortfarande lyser varm och ljuset ännu skimrar mark och hav. Här på härliga Skepparholmen Spa i Nacka i Stockholms innerskärgård håller jag ännu en MediYogahelg den 24-25 oktober. Skepparholmens tre ledord, “Härligt, hållbart och omtänksamt” skulle lika gärna kunna vara ledord för min mediyoga och orden klingar extra viktiga just nu.

Vi kommer att göra skön läkande MediYoga som alla kan göra eftersom du kan välja mellan yogamatta och stol. En yoga som stärker kroppens självläkande funktioner och gör dig glad i sinnet. I höst kommer vi att ha rejäla avstånd mellan mattorna för att alla ska känna sig trygga. Skepparholmen har också genomfört ett minutiöst säkerhetsarbete för att kunna värna om sina gästers hälsa och välmående. Det gäller allt från ett begränsat antal gäster i lokalerna, rejäla avstånd i matsalen och nu enbart tallriksservering och frukostpåsar till nya ännu noggrannare städrutiner. Till och med nyckelkort pennor och block är coronasäkrade som några exempel på deras mycket noggranna säkerhetsarbete. Läs gärna mer om det på deras hemsida.https://www.skepparholmen.se/se/information/informationcovid-19/

Jag kommer också personligen att i välkomstmejl innan helgen påminna alla deltagare om att de måste vara friska och inte får uppvisa det minsta symptom. Det är också därför som Skepparholmen nu tillämpar generösa avbokningsregler.

Allt detta för att du ska kunna känna dig trygg och få en skön totalupplevelse av vad den här helgen kan erbjuda med yoga, nya möten med social distans, god mat, komfortabelt boende, vacker natur och stillhet och ro.

Läs mer om helgen och boka dig på deras hemsida:https://www.skepparholmen.se/se/traening/traeningsevents/ulf-wallgren-yoga-hitta-glaedje-lugn-med-mediyoga-24-2510/