Yogaretreat i fantastiska La Morra i Italien

Följ med oss till den lilla byn La Morra i Piemonte mellan Alperna och Apenninerna i nordvästra Italien. Under fem dagar, 8-12 juni, yogar och mediterar vi i det vackra böljande landskapet som tillhör ett av Italiens mest genuina områden välkänt för sina pittoreska byar, fantastiska mat och där nebbiolodruvan gjort områdets viner världsberömda och varit grunden för områdets existens i århundranden.

Vi har lyckats pressa priserna så lägsta pris för del i dubbelrum är nu 13.450 kronor för fyra nätter, flyg, transfer och yoga.

I den här stilla meditativa miljön får du möjlighet att hitta ett nytt förhållningssätt till livet med den läkande och välgörande yogaformen MediYoga.

Temat för veckan är “Själens hjärta.” Det handlar om andlig utveckling. Du lär dig öka din känslomässiga medvetenhet, att bli medveten om allt du känner i varje ögonblick. Dina sinnesintryck, värderingar och mål i livet påverkas.

Med yogans hjälp kan du stanna upp och reflektera och på så sätt ta till vara och besjäla din vardag. Vi övar vi oss i att möta livet med kärlek och tillit. När du hittar lugnet inom dig får du också möjlighet att mer uppmärksamt lyssna på din inre röst och hitta lösningar för hur du ska våga vara den du egentligen innerst inne är. När vi blir medvetna om att vi ofta döljer våra verkliga känslor och vågar vara sårbara blir vi starka i ordets egentliga betydelse.

Vi gör ett till två yogapass per dag i byns moderna och fräscha konferenssal. Vi har långa luncher för att du ska njuta i lugn och ro av den underbara italienska maten och kunna ta en promenad i byn med omgivningar. Kvällarna är fria för egna aktiviteter.

Vi jobbar mycket med att skapa en bra känsla i gruppen för att du ska känna dig välkommen och delaktig. Därför kan du utan tvekan komma ensam eller med en vän eller make/maka och alltid känna att du ingår i den mycket fina glädje och samhörighet som många tidigare deltagare upplevt.

Under veckan får du möjlighet till guidning i den lilla byn som byggdes under romartiden och där historiens vingslag fortfarande vilar över de små gatorna som kantas av butiker, cafeer och restauranger.

Utsikten över Langhe-området på ena sidan och Alperna på den andra sidan av byn är bedövande vacker. Langhe-området skrevs 2014 in på UNESCO:s världsarvslista för sitt mäktiga kulturlandskap och för sin vinodlingskonst som pågått sen medeltiden.

Det finns gott om möjligheter till utflykter till såväl vingårdar, hasselnötsodlingar och osttillverkare.

Du bor lyxigt på små familjeliknande hotell med hög komfort och har tillgång till några av områdets absolut bästa restauranger där du kan njuta av den italienska matkonsten. Omgivningarna är som gjorda för dig som gillar att ta så väl korta lätta promenader som långa vandringar. Här kan du vandra  längs vinodlingarna i ett landskap som tar andan ur dig med sin skönhet.

I resan ingår flyg, transfer till La Morra, boende och yogan. På ett av hotellen ingår frukost medan du har möjlighet att laga din egen frukost i ditt eget kök på det andra hotellet.

För garanterad flygbiljett och transfer till La Morra bör du boka resan senast den 1 mars. Kan du inte bestämma dig förrän efter det datumet ta kontakt med Grönlandsresor via mejl https://www.gronlandsresor.se/kontakt.html  eller ring 08 556 269 70.

Vi genomför resan tillsammans med researrangören Inspired Journeys som specialiserat sig på yoga och meditationsresor. Välkommen att boka på: https://www.inspiredjourneys.se/mediyoga-i-italien/