YogaMana satsar på ny studio på Sibyllegatan 67

YogaManas nya studio på Sibyllegatan 67 i Stockholm.

Den personliga yogastudion YogaMana utökar och satsar nu på ytterligare en studio som öppnar i februari 2020. Det betyder att du under vårterminen  kommer att yoga med mig i helt nyrenoverade, fräscha lokaler på Sibyllegatan 67  på Östermalm i Stockholm. 185 kvadratmeter studioyta  med golvvärme och rymliga omklädningsrum för både killar och tjejer.

Min grundkurs i MediYoga på 16 gånger som går varje onsdag 17.30- 18.45 har varit minst sagt fullbokad under hösten. Nu kan jag äntligen ta emot betydligt fler elever utan att vi behöver trängas på mattorna.

Men det är inte bara lokalerna som blir nya.  Förutom att du kan boka hela kursen på 16 gånger precis som vanligt inför YogaMana bland annat månadskort, terminskort och klippkort för att du ska kunna välja det som passar dig bäst. Du får också möjlighet att via ”Mina sidor” på hemsidan eller via en app boka det du vill ha och sköta alla dina ärenden som rör yogan med några enkla knapptryck.

Välkommen att boka dig till våren!  Vi kör ett gratis provapåpass utan föranmälan den 5 feb 17.30 och sen börjar kursen den 12 feb 17.30. Väldigt många har redan mejlat in sina anmälningar, både tidigare  och nya deltagare. Så vänta inte för länge! Varmt välkommen!

Läs mer och boka dig på YogaManas hemsida https://yogamana.se