Lugn och glädje – ny helg med MediYoga på Skepparholmen Spa i Nacka

Yogahelg på Skepparholmen den 12-13 oktober. Mediyoga för lugn och glädje.

Du som längtar efter att hitta glädjen och lugnet inom dig med hjälp av MediYoga och samtidigt sätta lite guldkant på tillvaron har nu en ny chans att yoga med mig på Skepparholmen Spa i Nacka. Den 12 och 13 oktober har jag ytterligare en yogahelg med MediYoga och meditation på Skepparholmen Spa. Här finns essensen av det goda livet. Vacker natur där du är nära havet, stillheten och lugnet. En spaanläggning som är utformad för att ge största möjliga njutning och relax. Ett välgenomtänkt boende som får dig att vakna utsövd efter en natts god sömn. Ett kök som ger dig en smakupplevelse av högsta klass.

MediYoga kan göras av alla. Du väljer om du vill sitta på en yogamatta eller en stol för att göra de här mjuka, enkla och sköna rörelserna som hjälper dig att må bättre. Det är en svenskutvecklad yogaform som baseras på forskning och som t.ex. kan hjälpa dig med rygg-, hjärt- eller sömnproblem. I grunden är MediYogan kraftigt stressreducerande och i regel upplever många en förändring redan efter ett pass. Och sist men inte minst – du blir glad.

Kom själv, ta med din älskade, en eller flera vänner till en helg som kommer att finnas med dig länge.  Du får verktyg att hantera den stressiga vardagen och ett inre ljus i höst- och vintermörkret.

Ulf Wallgren är tidigare nyhetsankare på Sveriges Television och utbildad mediyogalärare steg 2 och mimyinstruktör (kombinerad mindfulness och medicinsk yoga) vid Mediyogainstitutet. Ulf undervisar på  MediYoga Center Stockholm och på yogastudion Yogamana i Stockholm samt på Friskvården på Sveriges Television, Sveriges Radio och Utbildningsradion. Han föreläser och leder retreats och workshops i MediYoga i Sverige och utomlands.

Plats: Skepparholmen Spa i Nacka.

Datum: 12 – 13 oktober

Tid: lörd 10.30 – sönd 12.30

Pris: 3995 kr/pers för yoga, boende, spa, frukost, lunch och trerätters middag.

Läs mer och anmäl dig här: https://www.skepparholmen.se/se/traening/traeningsevents/ulf-wallgren-yoga-hitta-glaedje-lugn-med-mediyoga-12-1310/