Skepparholmen 16-17 mars – yoga och spa

Njut av två dagar i stillhet med yoga och meditation, spa och god mat i underbar natur vid havet där du får hjälp att hitta verktyg för att varva ner och hitta lugnet inom dig.

Mediyoga är en svenskutvecklad mjuk yogaform som alla kan göra oavsett förutsättningar eftersom övningarna kan utföras både på matta och på stol. Det är en yogaform som är noggrant utvärderad i svensk forskning och har visat sig ha positiva effekter på bland andra personer med rygg-, hjärt- och stressproblem. Den är djupt lugnande och stärkande för kroppen och många upplever att de mår bättre, sover bättre och blir gladare i vardagen. Mediyoga används idag vid 227  vårdcentraler och sjukhus.

Den senaste yogahelgen på Skepparholmen i oktober blev mycket uppskattad av samtliga deltagare. Yogan, maten, spa-anläggningen och boendet, liksom omgivningarna fick toppbetyg.

Det här är en helg för dig som vill hitta lugnet inom dig, stärka dig själv och samtidigt njuta av lyxig mat och spa i en avslappnande miljö nära naturen.

Lärare är Ulf Wallgren, (tidigare nyhetsankare på Sveriges Television) utbildad steg två lärare i MediYoga och instruktör i Mimy (mindfulness och medicinsk yoga) vid Mediyogainstitutet.

Ulf är yogalärare vid Göran Boll Yogainstitut i Stockholm,  på yogastudion Yogamana och på Friskvården på Sveriges Television, Sveriges Radio och Utbildningsradion.

Ulf har arbetat nära 30 år som programledare på SVT för bland annat Rapport och Aktuellt. En yogalärare vars karriärbyte, workshops och föreläsningar om Mediyoga uppmärksammats i sociala medier, TV, radio och tidningar.

Läs mer och boka dig på: https://www.skepparholmen.se/se/traening/traeningsevents/mediyoga-med-ulf-wallgren-hitta-lugnet-inom-dig-16-173/