Ny yogahelg på Skepparholmen

Hitta glädjen och lugnet i livet – ny MediYogahelg på Skepparholmen

Du som längtar efter att hitta glädjen och lugnet inom dig med hjälp av MediYoga och meditation och samtidigt sätta lite guldkant på tillvaron har nu en ny chans att yoga med mig på Skepparholmen Spa i Nacka. Vi har tillammans med Skepparholmen beslutat oss för att flytta fram yogahelgen till den 23-24 maj på grund av den osäkerhet som råder kring Coronaviruset för nävarande. Skepparholmen har förstärkt sin städning och ändrat serveringsrutiner så att de just nu enbart erbjuder bordsservering. Vi känner oss fullt trygga med det men vi känner ändå att allt behöver landa lite för att vi ska kunna få full behållning av helgen.
Här finns essensen av det goda livet. Vacker natur där du är nära havet, stillheten och lugnet. En spaanläggning som är utformad för att ge största möjliga njutning och relax. Ett välgenomtänkt boende som får dig att vakna utsövd efter en natts god sömn. Ett kök som ger dig en smakupplevelse av högsta klass.

MediYoga kan göras av alla. Du väljer om du vill sitta på en yogamatta eller en stol för att göra de här mjuka, enkla och sköna rörelserna som hjälper dig att må bättre. Det är en svenskutvecklad yogaform som baseras på forskning och som t.ex. kan hjälpa dig med rygg-, hjärt- eller sömnproblem. Bra också för immunförsvaret. I grunden är MediYogan kraftigt stressreducerande och i regel upplever många en förändring redan efter ett pass. Och sist men inte minst – du blir glad.

Kom själv, ta med din älskade, en eller flera vänner till en helg som kommer att ge dig möjlighet till verklig avkoppling.  Du får verktyg att hantera den stressiga vardagen och ett inre ljus i höst- och vintermörkret.

Ulf Wallgren är tidigare nyhetsankare på Sveriges Television och utbildad mediyogalärare steg 2 och mimyinstruktör (kombinerad mindfulness och medicinsk yoga) vid Mediyogainstitutet. Ulf undervisar på  MediYoga Center Stockholm och på yogastudion Yogamana i Stockholm samt på Friskvården på Sveriges Television, Sveriges Radio och Utbildningsradion. Han föreläser och leder retreats och workshops i MediYoga i Sverige och utomlands.

Plats: Skepparholmen Spa i Nacka.

Datum: 23 – 24 maj.

Tid: lörd 10.30 – sönd 12.30

Pris: 3995 kr/pers för yoga, boende, spa, frukost, lunch och trerätters middag.

Läs mer och anmäl dig här:https://www.skepparholmen.se/se/traening/traeningsevents/ulf-wallgren-yoga-hitta-glaedje-lugn-med-mediyoga-28-293/