Känn dig som hemma – MediYoga Center Stockholm i ditt vardagsrum med live streaming

Direktsänd MediYoga via nätet under Coronakrisen

Känn dig som hemma! Nu kan du sitta hemma i vardagsrummet och följa min direktsända kurs Rygg, hjärta, stress på MediYoga Center Stockholm. Vi kommer att sända kursen via streamingtjänsten Solidtango som ger bra ljud och bild. Passet går som vanligt på måndagar, samma tid 17.30-19.00. Gå in på https://atmajyoti.solidtango.com/? Klicka på menyn, skapa nytt konto, logga in med lösenord eller via Facebook. Har du redan ett konto, logga bara in!

Klicka på Livekalender i menyn, välj passet du vill deltaga i och betala.

Du som redan har betalat för hela kursen, har månadskort, terminskort eller klippkort  mejlar viveka@atmajyoti.se, talar om att du vill vara med online och får då en värdekod som du kan använda när du loggar in. Observera att det är en ny värdekod varje pass.  Vill du vara med drop in så  kan du betala med kort, swish eller paypal. Ett pass kostar 150 kronor.

Skriv Ulfs Yoga och det datum du vill deltaga när du swishar.

Sen klickar du på passet så kommer en bild med nedräkning av tiden fram till 17.25 då en studiobild automatiskt läggs ut. Sändningen startar sen klockan 17.30.

Skriv gärna ett hej i chatten när du ser studiobilden så jag vet att du är med.

Ha gärna också egen musik på i bakgrunden för att hitta den rätta stämningen i din egen lilla yogastudio där hemma. Musiken jag spelar kommer från Deuters album Eternity och finns på Spotify.

Varmt välkommen!