En känsla av att vara hemma –  nu kan du också yoga online med mig på Atmajyoti Yoga

Viveka hälsar välkommen till Atmajyoti

Känn dig som hemma! I höst hittar du mig och min MediYoga på mysiga Atmajyoti Yoga på Sigtunagatan 8 i Stockholm. Här har Viveka Blom Nygren drivit yogaverksamhet i 18 år i en av stans mest etablerade yogastudios. I höst har jag glädjen att få ha två kurser där: MediYoga och Glädje på tisdagar 12.00-13.00  och Rygg, hjärta stress på torsdagar 17.30-19.00. Tisdagskursen är en helt ny kurs där vi tar fasta på glädjen i MediYoga. Vi gör roliga varierade övingar i helt nya pass med sköna meditationer som jobbar med dina sinnen. Torsdagskursen är också den helt förändrad efter två fullbokade terminer på MediYoga Center Stockholm. Nu går jag vidare och vidareutvecklar den här mycket populära kursen med samma fokus på rygg och hjärta men med nästan enbart helt nya pass som precis som tidigare hjälper dig som behöver varva ner, lugna hjärtat och lindra smärtor och stelhet i ryggen.

Nu kan du dessutom sitta hemma i vardagsrummet och deltaga i mina kurser eftersom vi direktsänder bägge kurserna online.  Vi sänder via streamingtjänsten Solidtango som har bra ljud och bild. Du som har köpt en av mina kurser får onlinesändningarna gratis. Du som bara vill yoga on line kan också göra det genom att köpa hela kursen eller komma drop in via klippkort eller betala betala per gång. För priser se Atmajyotis hemsida, meny, schema/priser. https://atmajyoti.se

I höst kan du som yogar online med mig också njuta av specialkomponerad yogamusik till mina kurser vilket betyder att upplevelsen av att yoga hemma är så nära som det är möjligt att vara i studion.

Varmt välkommen!