Rygg, hjärta stress går Online men med lika bra yoga

Online på Atmajyoti i vår

I vår fortsätter min populära kurs: Rygg, hjärta stress på torsdagar 17.30-19.00 men nu ONLINE tills vidare. Orsaken är förstås ovissheten kring pandemin. Men med höstens erfarenheter bakom oss känns det nu som om vi hittat formen för yoga online. Och det verkar som deltagarna också gjort det. Flera har berättat att dom efter att tidigare haft svårt att yoga hemma nu inrett egna yogahörnor i bostaden. Andra har insett att onlineyoga är här för att stanna och landat i att nu kunna slappna av med det och njuta av yogan även på avstånd.

Varje termin går jag vidare och utvecklar den här mycket populära kursen med samma fokus på rygg och hjärta och stress men alltid med en blandning mellan nya och gamla pass som precis som tidigare hjälper dig som behöver varva ner, lugna hjärtat och lindra smärtor och stelhet i ryggen.

Vi sänder via streamingtjänsten Solidtango som har bra ljud och bild. Du som har köpt min kurs får onlinesändningarna gratis. Du som bara vill yoga on line kan också göra det genom att köpa hela kursen eller komma drop in via klippkort eller betala betala per gång. För priser se Atmajyotis hemsida, meny, schema/priser. Sen hoppas jag förstås på att snart vara tillbaka i studion igen och då ses vi i stora salen på Sigtunagatan 8 men även då fortsättningsvis online förstås. Läs mer och boka på: https://atmajyoti.se/mediyoga/