Vacker både på utsidan och insidan – MediYoga på Studio Levels  29 september

På Studio Levels tar man hand om både din utsida och din insida. Du kan  om du vill gå härifrån med en ny frisyr, nymålade naglar OCH en ökad medvetenhet om vad du behöver för att må bra. Studion har skickliga frisörer, massörer, en nagelterapeut och ett brett utbud av olika träningsformer som ger dig det du behöver. Här ska jag ha två workshops i MediYoga den 8  och 29 september kl 14-16.30.

Vi kommer att göra mjuka sköna yogaövningar som hjälper dig att må bättre, bli lugnare, rörligare och gladare. MediYogan är kraftigt stressreducerande och är bra för dig som vill vara i nuet, lära dig lyssna på dig själv och stärka din kropp. Det är utmärkta övningar om du har problem med ryggen och hjärtat eller om du har svårt att sova. Passen baseras på svensk forskning och används vid över 250 vårdcentraler och sjukhus i Sverige.

Jag som guidar dig in i yogan heter Ulf Wallgren och är utbildad mediyogalärare steg 2 och mimyinstruktör (mindfulness och medicinsk yoga) vid MediYogainstitutet i Stockholm. Jag är inne på mitt fjärde år som lärare och har redan hjälpt 100-tals personer att hitta lugnet genom yogan. Du kan läsa mer om min bakgrund och det som många kallat en helomvändning i livet här på hemsidan.

Vi gör ett långt yogapass på 2 timmar där jag också berättar om mediyogan sen fikar vi och minglar lite innan vi avslutar dagen.

Många tycker att jag är tydlig och ger instruktioner som är lätta att begripa och att min röst bidrar till lugnet. Kom och prova du också.

Datum: 8 och 29 september

Tid: 14-16.30

Pris: 550 kr

Studio Levels, Kungsholmsgatan 17, Stockholm

Boka via mejl: info@studiolevels.se. Läs mer: https://www.studiolevels.se/klasser-kurser/

Varmt välkommen!