Yodafestival i Stockholm 3 november

Så stolt över att för andra gången i rad blivit inbjuden att delta som lärare/artist/inspiratör med min MediYoga på Stockholm internationella yoga och dance festival 2-4 november på Balettakademin. Jag berättar om min yoga och gör ett skönt och lugnande mediyogapass  på 90 min lördagen den 3 november kl. 14.30.

Just nu får du som vill gå på min klass 300 kronor i rabatt både om du köper biljett för en dag eller för tre dagar. Du bara anger min rabattkod yodaulf när du köper biljetten. När du väl köpt biljetten går du på så många yogaklasser du vill.

”För sjunde året bjuder Stockholm internationella Yoga & Dance Festival in ca. 50 lärare, artister och inspiratörer från hela världen till ett program fyllt av yoga, dans, meditation, föreläsningar, hälsomässa, livemusik & dj club.

Come dive with us into the depth of Yoga & Dance.

Välkommen till höstens varmaste helg!

Vår wellness bazaar är öppen och gratis för alla som vill komma förbi och ta del av våra utställare, mat, underhållning och härliga energi. Rabatterat pris fram tom den 31/8.”(från inbjudan). Läs mer och anmäl dig på:

https://yodafestival.se/#ulfwallgrenyoga #yodafestival