Flera nya MediYogapass och onlineyoga på YogaMana  även i vår

Nya yogapass på YogaMana i höst

Efter en tuff höst storsatsar fortsätter nu YogaMana med flera nya kurser och onlineyoga för att kunderna ska få en vår med ny skön yoga. Min grundkurs i MediYoga på onsdagar 17.30-18.45  på Sibyllegatan 67  har flera helt nya sköna pass så att både du som är ny och du som gått kursen förut ska kunna deltaga med full behållning. Det är mjuka, sköna övningar som stärker kroppens självläkande förmåga och gör dig glad i sinnet. Alla kan gå kursen, ålder eller fysiska förutsättningar spelar ingen roll eftersom du kan göra övningarna både på yogamatta och på stol. Kursdeltagarna är en härlig blandning av unga och äldre, kvinnor och män.

Min grundkurs sänds också online och en bandad version sparas så att du som  vill göra passet kan göra det hur många gånger  som helst under terminen.

Jag sönder kursen online hemifrån med bästa ljud och bild så att du upplever det som om du vore i studion. Vill du ändå vara på plats så finns min kollega Elin Jonsson på plats på Sibyllgatan 67 och kör samma pass.. Sändningen genomförs via YogaManas Facebooksida.

Du som köper vårens kurs får onlinesändningarna gratis. Boka här: https://yogamana.zoezi.se/member#/coursebook/113

Vill du enbart yoga online köper du ”Stora livestreamkortet” här: https://yogamana.se/priser-kop-kort/

Kortet kostar 1250 kronor. Det innebär 69 kronor per pass. Kan det bli billigare?

YogaMana arbetar vidare med sitt säkerhetstänk även i vår med bland annat nya ännu noggrannare städrutiner och krav på att alla deltagare ska vara friska när de yogar i studion. Du kan läsa mer om det här: https://yogamana.se/kurser/att-yoga-sakert-tillsammans/

Varmt välkommen!